حمل بار به اروپا

websepanta
date_range آذر 4, 1399
message نظر 0
حمل بار به اروپا

حمل بار به اروپا و در مجموع خارج از کشور، جز خدمات باربری است. ارسال بار به کشورهای اروپایی معمولا از طریق کشورهای قفقاز و در بیشتر موارد ترکیه انجام می‌شود. امروزه بسیاری از بازرگانان یا مسافران که قصد ارسال بار به اروپا را دارند از دو روش فریت بار و کارگو استفاده می‌کنند. در مقاله “حمل بار به اروپا” این دو روش را توضیح می‌دهیم.


حمل بار به اروپا به روش فریت بار

لوازم و اثاثیه‌ای که از طریق چمدان و وسایل معمولی قابل حمل نیستند، از طریق فریت بار (Freight) به خارج از کشور منتقل می‌شوند. در واقع فریت بار روشی مطمئن برای اشخاص حقیقی است که قصد مهاجرت و اسباب‌کشی را به خارج از کشور از جمله اروپا دارند.این روش بسته بندی و ارسال کالا همچنین برای مسافرانی که می‌خواهند لوازم حجیم با خود ببرند، گزینه مناسبی است. در این مورد شخص موظف است قبل از سفر خود تمام هماهنگی‌های مربوطه را انجام دهد تا بار ارسالی‌اش تقریبا به صورت همزمان با او به کشور مقصد برسند.

حمل بار به اروپا

حمل بار به اروپا به روش کارگو

بازرگانان و تجار برای بسته بندی و صادرات کالا یا واردات کالاهای تجاری از روش کارگو استفاده می‌کنند. انواع گوناگونی از کالاها و اجناس مانند قطعات خودرو، لوازم ساختمانی، حیوانات زنده و غیره را می‌توان به روش کارگو منتقل کرد. در حالت کلی ارسال بار به کشورهای اروپایی و دیگر کشورهای خارجی با در نظر گرفتن وزن، امکان فاسد شدن، زمان رسیدن و غیره از سه راه هوایی، زمینی و دریایی انجام می‌شود. در هر کدام از این سه روش، می‌توان از خدمات فریت بار و همچنین کارگو استفاده کرد.

ارسال بار به صورت هوایی به اروپا

ارسال و حمل و نقل هوایی بار به عنوان پر طرفدارترین و مقرون به صرفه‌ترین روش‌ ارسال بار شناخته می‌شود. در خدمات کارگو هوایی از هواپیماهای غول‌پیکر که ظرفیت زیاد و ایمنی بالایی دارند، استفاده می‌شود و انتخاب خدمات فریت بار هواپیماهای مسافربری هستند. این نوع ارسال مزایای مختلفی دارد از جمله سرعت بالای ارسال، تعداد بالای شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات کارگو و فریت بار، قابلیت پیگیری رسیدن بار از طریق دفاتر فرودگاه‌ها و قیمت مناسب.

ارسال بار به صورت زمینی به اروپا

تمام لوازم و اجناس را به راحتی می‌توان از راه زمینی به اروپا ارسال کرد که به دو صورت حمل و نقل ریلی و حمل بار جاده‌ای انجام می‌شود. در حالت ریلی از واگن های معمولی و یخچالی و در حالت جاده ای از کامیون‌‌‌ها و تریلی‌ها استفاده می‌شود. ارسال از طریق خودروهای باری مجهز مانند تریلی و کامیون و از مسیر بزرگراه‌ها و جاده‌های کشورهای مقصد انجام می‌شود. در خدمات کارگو زمینی باید تمام هزینه‌های کامیون یا تریلی را پرداخت کرد؛ در نتیجه اگر حجم بار کم و زمان محدود باشد، این روش پیشنهاد نمی‌شود.

ارسال بار به صورت دریایی به اروپا

بسیاری از افراد حقیقی یا حقوقی که قصد دارند حجم بالایی از بار را به اروپا بفرستند، در بسیاری از موارد از طریق دریا و بندرگاه‌ها اقدام می‌کنند. اقلام معمولا از طریق کانتینرهای باری به کشتی‌های باری بزرگ منتقل می‌شود. همچنین صادرات و واردات کالاهای تجاری به بندرگاه‌های کشورهای اروپایی، از طریق این کشتی‌های بزرگ انجام می‌شود. ارسال بار از طریق دریا به خصوص جهت ارسال به کشورهای مثل آلمان، انگلستان، هلند، ایتالیا و غیره بسیار مقرون به صرفه است. در حال حاضر بسیاری از بازرگانان و مسافران به دلیل ایمنی بالا و هزینه‌های مناسب حمل دریایی این روش را به سایر روش‌ها ترجیح می‌دهند.

بیشتر بدانید: صادرات خشکبار

هزینه ارسال بار به اروپا

هزینه ارسال بار به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند روش ارسال بار (هوایی، زمینی و دریایی)، حجم و وزن اجناس، نوع کالاهای ارسالی و نرخ شرکت‌های حمل و نقل. هزینه ارسال به صورت وزنی و براساس واحد کیلوگرم محاسبه می‌شود. اما در بسیاری از موارد معیار محاسبه هزینه‌های باربری وزن حجمی است.

هزینه حمل بار به اروپا

مراحل حمل بار به اروپا

  • اولین مرحله ارسال بار مشاوره تلفنی و کارشناسی است. کارشناسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند نوع حمل و شیوه بسته بندی را با توجه به شرایط و نوع کالا انتخاب می‌کنند و به فرد پیشنهاد می‌دهند، همچنین هزینه ارسال به کشور مربوطه را تخمین می‌زنند.
  • برای حمل بار باید کالا را هرچه که باشد به صورت کامل با حفظ استانداردها با محافظ پوشاند تا از آسیب دیدگی و ایجاد خسارت جلوگیری شود. کالاها برای ارسال هوایی باید روی پالت چوبی یا فلزی استاندارد و مقاوم بسته‌بندی شوند.
  • تهیه لیست دقیق از لوازم و شماره گذاری آن‌ها پیش از ارسال بسیار ضروری است. این لیست باید به انگلیسی ترجمه شده و در گمرک مقصد ارائه شود.
  • تمامی کالاها به ویژه کالاهای چوبی و بسته‌بندی‌هایی که در آن‌ها از چوب استفاده شده است، باید حتما در درجه حرارت خاص و مدت زمان معین سمپاشی شود. گواهی این کار باید برای کارگو اروپا ارائه شود.
  • در صورت استفاده از ارسال هوایی، لازم است کالا با خاور یا وانت به فرودگاه برای ارسال به اروپا منتقل شود و بار را در روش ارسال زمینی توسط کانتینر به گمرک منتقل می‌کنند تا به مرز برسد.
  • قبل از ارسال هوایی کالاها باید در فرودگاه کشور مبدا با اسکن X-Ray بررسی شود و پس از صدور بارنامه هوایی، ارسال انجام خواهد شد.
  • در ارسال زمینی، پس از انتقال کالاها به گمرک، یک سگ مواد یاب محموله را بررسی می‌کند و کانتینر قبل از ارسال پلمپ می‌شود تا پس از آن با تریلی به اروپا انتقال داده شود
  • برای ارسال بار به اروپا چه هوایی و چه زمینی، به میزان ارزش کالای ارسالی بیمه نامه بین‌المللی تعلق می‌گیرد.
  • در ازای هر 1 میلیون تومان از قیمت بار، مبلغ 1000 تومان هزینه بیمه محاسبه خواهد شد. این بیمه نامه پس از صدور ترجمه می‌شود تا برای ارائه در کشور مقصد مشکلی نداشته باشد.
  • ارسال کننده پس از این که کالای خود را راهی کرد می‌تواند وضعیت آن را آنلاین بررسی کند تا از مکان لحظه‌ای کالای خود باخبر باشد.

سخن نهایی

در این مطلب سعی کردیم نحوه ارسال بار به اروپا و هزینه‌های آن را توضیح دهیم. گرچه نباید فراموش کرد که در نهایت اوضاع و شرایط شخص ارسال کننده، مدت زمان ارسال و هزینه پرداختی مورد نظر است که روش ارسال بار را تعیین می‌کنند. در مجموع امروزه ارسال بار به اروپا به راحتی امکان‌پذیر است و از کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین وسیله‌ها را می‌توان با خیال راحت و بدون نگرانی به هر کشور اروپایی ارسال کرد.


سوالات رایج حمل بار به اروپا

ارسال بار به صورت هوایی به اروپا چه مزایایی دارد؟

سرعت بالای ارسال
تعداد بالای شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات کارگو و فریت بار
قابلیت پیگیری رسیدن بار از طریق دفاتر فرودگاه‌ها
قیمت مناسب

هزینه ارسال بار به اروپا به چه عواملی بستگی دارد؟

هزینه ارسال بار به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند روش ارسال بار (هوایی، زمینی و دریایی)، حجم و وزن اجناس، نوع کالاهای ارسالی و نرخ شرکت‌های حمل و نقل.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
Warning