حمل بار از چین

websepanta
date_range مهر 30, 1399
message نظر 0
حمل بار از چین

هنگامی که بحث واردات کالا از خارج از کشور به میان می‌آید، عوامل زیادی مانند امنیت، سرعت ارسال محموله پستی و قیمت پست مطرح می‌شود. چین بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان و بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است. به همین دلیل بسیاری از بازرگانان به صورت مستقل یا وابسته به شرکت‌های مختلف اقدام به وارد کردن محصولات مختلف از این کشور می‌کنند. مواردی مانند حجم بار، حساسیت کالا و خیلی از عوامل دیگر روی نحوه حمل بار از چین تاثیر می‌گذارند. در ادامه مطلب شیوه‌های مختلف حمل بار از چین، کار با شرکت‌های کارگو و مراحل وارد کردن یک محصول از این کشور را بررسی می‌کنیم.


انواع روش‌های حمل بار از چین

به دلیل وجود تحریم‌ها شرایط واردات خیلی تغییر کرده است تا مشکلات زیادی را برای واردکننده‌ها به وجود بیاورد. هر واردکننده‌ای برحسب شرایط کسب‌و‌کار خود و میزان سودی که از طریق ارسال بسته کسب می‌کند، می‌تواند روش‌های مختلفی را برای وارد کردن کالا انتخاب کند که توضیح می‌دهیم.

۱.استفاده از خدمات پستی

دو نوع پست وجود دارد: پست دولتی و پست اکسپرس. منظور از پست دولتی همان چاینا پست یا هنگ کنگ پست است که ارسال بسته بین 3 تا 5 هفته زمان می‌برد. پست دولتی بسته‌هایی به وزن 0.5 کیلوگرم تا 2 کیلوگرم را ارسال می‌کند و ارسال بسته‌های سنگین‌تر را انجام نمی‌دهد. پست اکسپرس شامل انواع مختلفی مانند TNT، DHL، ARAMEX، FEDEX و UPS می‌شود. البته به دلیل وجود تحریم‌ها هیچ کدام از این خدمات در ایران فعال نیستند. یکی از مزیت‌های پست دولتی نسبت به پست اکسپرس این است که هزینه گمرگ را پرداخت نمی‌کنید یا در صورت پرداخت بسیار کم خواهد بود.

۲.حمل بار از چین از طریق دریا

راه‌های آبی در چین به دلیل وسعت قابل توجهی که دارند در تمام طول سال قابل استفاده هستند. برای جابه‌جایی کالا بیشتر از همه از راه‌های دریایی استفاده می‌شود. از مزیت‌های حمل‌و‌نقل دریایی می‌توان به امکان رفت‌و‌آمد در آب‌های آزاد بین‌المللی در کوتاه‌ترین زمان ممکن اشاره کرد. بنادر شانگهای، دالیان، تیانجین و غیره، جزء بنادری هستند که در حمل‌ونقل دریایی استفاده می‌شوند و شانگهای بزرگ‌ترین بندر تجاری چین است.

حمل بار از چین از طریق دریا

۳.حمل بار از چین از طریق راه‌آهن

چین خطوط راه‌آهن وسیعی دارد؛ اما فقط ظرفیت کمی از آن‌ها برای تجارت خارجی در نظر گرفته شده است. خط آهن بین‌المللی از چین به کشور‌های شرق اروپا و جمهوری خلق چین و حمل از طریق سیبری به کشور‌های اروپایی و ایران، از خطوط تجاری این کشور است. از حمل و نقل ریلی هم برای جا به جایی بار به چین استفاده می شود.

۴.حمل‌ونقل از طریق هوایی

برای بار‌هایی با وزن بیشتر از 250 کیلوگرم، حمل و نقل هوایی به حمل‌ونقل از طریق دریا ارجحیت دارد. امتیاز مثبت حمل و نقل هوایی ارسال بسته‌ها طی 3 تا 7 روزکاری است.در حالی که از طریق دریا 30 تا 35 روز طول می‌کشد.

۵.حمل‌و‌نقل ترکیبی

در این روش از چند مدل حمل‌و‌نقل استفاده می‌شود. این روش برای شرکت‌هایی که به صورت بین‌المللی کار می‌کنند یا افرادی که معاملات خاص انجام می‎دهند و نیاز دارند تا کالا‌های خود را به چند نقطه بفرستند، بهترین روش است.

بیشتر بدانید: صادرات به عراق

چالش کسب‌وکارها برای حمل بار از چین

اکثر کسب‌وکارها ابتدا باید بودجه و زمان مورد نظر خودشان را بررسی کنند و سپس بهترین روش را انتخاب کنند. در کنار امنیت بار‌ها، هزینه حمل‌ونقل می‌تواند یک عامل بسیار مهم در انتخاب روش حمل بار از چین باشد. بیشتر کسب‌وکار‌هایی که تجربه بالایی ندارند، حمل‌ونقل بار‌های خودشان را به دست تامین‌کننده می‌سپارند. این موضوع هزینه حمل بار از چین را افزایش می‌دهد. برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه می‌توانید راهکارهایی زیرا در نظر بگیرید‌.

  • اگر کسب‌وکار شما هنوز کوچک است، می‌توانید مدیریت کامل واردات را خودتان انجام دهید و سفارش‌ها را پیگیری کنید تا جلوی پرداخت هزینه‌های اضافه را بگیرید.
    • شما می‌توانید مستقیما با خطوط حمل‌ونقل هوایی و خطوط هوایی همکاری کنید و اسناد و مدارک گمرگ را از هر دو طرف بررسی کنید.
  • اگر صاحب یک کسب‌وکار بزرگ هستید، می‌توانید با یک شرکت کارگو معتبر و مستقر در چین همکاری کنید به این نحو که شرکت کارگو نماینده‌های محلی در چین دارد و می‌تواند مستقیما با تامین‌کننده کالا در ارتباط باشد و شما را از همه چیز مطلع کند.
  • علاوه بر این، بعضی از شرکت‌ها با ارائه خدمات ترخیص کالا از گمرگ و تحویل داخل کشور، در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی می‌کنند

مراحل واردات محصول از کشور چین

  1. قبل از واردات محصول ابتدا باید نوع کالای وارداتی خود را انتخاب کنید و در مورد آن به اندازه کافی نیز تحقیق بکنید. حجم زیادی از کالاهایی که از کشور چین وارد می‌شوند، عبارتند از لوازم تکنولوژی، ماشین‌آلات و تجهیزات الکتریکی.
  2. بعد از انتخاب کالا باید فروشنده مورد نظر خود را انتخاب کنید و اطلاعات لازم را در مورد آن نیز کسب کنید. بهتر است با فروشنده صحبت کنید یا طی یک جلسه کاری به چین سفر کنید.
  3. در مرحله بعد باید تعدادی محصول برای ارزیابی کار فروشنده سفارش دهید. با این روش می‌توانید کار فروشنده، شرایط پرداخت و ارسال آن را بررسی کنید.
  4. بعد از این مرحله باید در مورد هزینه‌های حمل‌ونقل تحقیق کنید. البته، همان طور که در بالا نیز گفته شد می‌توانید این کار را به شرکت‌های کارگو معتبر بسپارید.
  5. آخرین مرحله، مذاکره و بستن قرارداد با فروشنده است. در این مرحله باید در مورد شرایط پیش پرداخت، پرداخت و نحوه حمل‌ونقل با فروشنده گفتگو کرد. اغلب فروشنده‎ ها از خریدار 30 درصد از مبلغ معامله را در زمان سفارش و 70 درصد آن را در زمان تحویل کالا دریافت می‌کنند.
واردات محصول از چین

سخن نهایی

اگر تصمیم دارید از کشور چین محصول وارد کنید، باید زمان لازم، وزن و ابعاد بار خود را در نظر بگیرید و سپس بهترین روش را برای حمل بار انتخاب کنید. چون گاهی زمان بیشتر از هزینه در اولویت قرار دارد. در صورت نیاز می‎توانید با کارشناسان مجربی که در این حوزه فعالیت می‌کنند گفتگو کنید تا بهترین روش به شما پیشنهاد شود. در حال حاضر شرکت‌های باربری زیادی وجود دارند که تمامی فرآیند‌های حمل‎ ونقل و ترخیص کالا از گمرک را برای شما انجام می‌دهند و می‌توانید اجناس موردنظرتان را از آن‌ها تحویل بگیرید.

بیشتر بدانید: صادرات به روسیه

سوالات رایج در حمل بار ازچین

خدمات پستی در حمل بار از چین چگونه است؟

دو نوع پست وجود دارد: پست دولتی و پست اکسپرس.پست دولتی بسته‌هایی به وزن 0.5 کیلوگرم تا 2 کیلوگرم را ارسال می‌کند که ارسال بسته بین 3 تا 5 هفته زمان می‌برد.پست اکسپرس شامل انواع مختلفی مانند TNT، DHL، ARAMEX، FEDEX و UPS می‌شود

حمل‌ونقل از طریق هوایی برای بارهایی با چه وزنی می باشد؟

برای بار‌هایی با وزن بیشتر از 250 کیلوگرم، حمل و نقل هوایی به حمل‌ونقل از طریق دریا ارجحیت دارد. امتیاز مثبت آن ارسال بسته‌ها طی 3 تا 7 روزکاری است.

حمل بار از چین از طریق چه بنادری انجام می شود؟

بنادر شانگهای، دالیان، تیانجین و غیره، جزء بنادری هستند که در حمل‌ونقل دریایی استفاده می‌شوند و شانگهای بزرگ‌ترین بندر تجاری چین است.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
Warning