حمل بار به ترکیه به چه روش‌هایی امکان‌پذیر است؟

websepanta
date_range مهر 21, 1399
message نظر 0
حمل بار به ترکیه

کشور ترکیه به دلیل موقعیت جغرافیایی خوب خود از لحاظ اقتصادی و تجاری رشد چشمگیری داشته است تا به یکی از کشورهای موفق در خاورمیانه تبدیل شود. این کشور به چند دریای مهم از جمله دریای سیاه، اژه و مدیترانه دسترسی دارد که صادرات کالا و واردات کالا را تسهیل کرده‌اند. این دلایل باعث شده است ترکیه در سال‌های اخیر به یکی از مقاصد اصلی گردشگری، سرمایه‌گذاری و مهاجرت ایرانیان تبدیل شود. در چنین شرایطی، استفاده از خدمات باربری و حمل بار به ترکیه ضروری است.


انواع حمل بار به کشورهای خارجی

اگر تصمیم گرفته‌اید به ترکیه مهاجرت کنید یا صادرات کالا انجام دهید، قطعا به خدمات حمل بار نیاز دارید. حمل بار به یک کشور خارجی نوعی خدمات باربری بین المللی است که به دو دسته تقسیم می شود.

1/ کارگو

خدمات باربری به این شکل برای بسته‌بندی و فرستادن بار به کشورهای خارجی برای اهداف تجاری و بازرگانی است. این خدمات طیف وسیعی از انواع کالاها را در بر می‌گیرد. در حال حاضر در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر قسمت قابل توجهی از خدمات حمل بار به خارج از کشور به همین روش انجام می‌شود.

2/فریت بار

بر اساس قوانین، هر مسافری می‌تواند مقدار مشخصی بار به همراه داشته باشد. در نتیجه، فریت یکی از بهترین روش‌های ارسال کالاهای غیربازرگانی به کشورهای خارجی است. هزینه این روش نسبت به پرداخت جریمه اضافه بار بسیار مقرون به صرفه‌تر است. به عنوان مثال اگر می‌خواهید اثاثیه منزل ‌تان را به ترکیه ارسال کنید، باید از خدمات فریت بار استفاده کنید. خدمات فریت بار توسط شرکت‌های مختلف انجام می‌شود. در این روش، بار مسافر به صورت امن و با بارنامه ارسال می‌شود.

فریت بار

روش‌های حمل بار به ترکیه

چه از خدمات کارگو استفاده کنید و چه فریت بار، محموله‌ای که می‌خواهید به کشور ترکیه بفرستید از سه طریق قابل ارسال است: حمل و نقل هوایی، حمل و نقل زمینی یا حمل و نقل دریایی. قبل از انتخاب یکی از این روش‌ها، باید ویژگی‌های بار خود را در نظر بگیرید. در ادامه هر کدام از این سه روش را جداگانه بررسی می‌کنیم.

بیشتر بدانید: صادرات به عمان

1/ حمل بار به ترکیه از طریق هوایی

حمل هوایی بار از فرودگاه‌های بین‌المللی تهران، شیراز، مشهد و سایر شهرهای ایران انجام می‌شود. در این روش، بار افراد به وسیله هواپیماهای بزرگ باری مثل آنتونوف ارسال می‌شود. این هواپیماها ایمنی و ظرفیت بالا برای جابجا کردن محموله در مسافت‌های مختلف دارند. در مقابل، وقتی از خدمات هوایی فریت بار استفاده می‌کنید، بار با استفاده از هواپیماهای مسافربری ارسال می‌شود.


2/حمل بار به ترکیه از طریق زمینی

مرز زمینی گسترده ایران با ترکیه این روش را به یکی از محبوب‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین راه‌های حمل بار و صادرات به ترکیه تبدیل کرده است. این روش شامل بسته‌بندی بار، بیمه کردن و انتخاب وسیله نقلیه مناسب برای حمل آن است و از شمال غربی کشور انجام می‌شود.


3/حمل بار به ترکیه از طریق دریایی

در روش حمل و نقل دریایی، محموله مورد نظر بسته ‌بندی شده و بعد از قرار گرفتن در کانتینرهای مخصوص از طریق کشتی‌های باری ارسال می‌شود. این روش برای کسانی که می‌خواهند اثاثیه بزرگ و سنگین مثل مبلمان و میز نهارخوری ارسال کنند بسیار مناسب است. البته ایران مرز دریایی مشترک با ترکیه ندارد. در نتیجه این روش برای ارسال بار از ایران به ترکیه قابل استفاده نیست.


مراحل حمل اثاثیه به ترکیه

اگر تصمیم گرفته ‌اید به ترکیه مهاجرت کنید و می‌خواهید اثاثیه ‌تان را به این کشور ارسال کنید باید مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

1/ بازدید و ارزیابی شدن اثاثیه پیش از ارسال

قبل از هر کاری، باید از یک کارشناس درخواست کنید اثاثیه‌تان را بررسی کند. این کارشناس شما را در رابطه با نحوه بسته‌بندی، روش مناسب ارسال و هزینه تقریبی راهنمایی می‌کند.

2/ برآورد سایز کانتینر مورد نیاز برای حمل بار

کارشناس بعد از ارزیابی اثاثیه مشخص می‌کند که سایز کانتینر مورد استفاده چقدر باید باشد.

3/ بسته‌بندی محموله

این مرحله بسیار مهم است، زیرا بسته‌بندی نامناسب و رعایت نکردن استانداردها باعث می‌شود محموله آسیب ببیند.

4/ تنظیم فهرست

اثاثیه بسته‌بندی شده باید شماره‌گذاری شده و با جزییات کامل به گمرک ترکیه ارائه شوند. این لیست باید در دفاتر رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود.

5/ سمپاشی کانتینر و اخذ مجوزهای بین‌المللی

با توجه به قوانین ترکیه برای ترخیص کالا، تمامی محموله‌های ارسال شده به این کشور باید توسط گاز یا قرص‌های مخصوص به مدت مشخص سمپاشی شوند و گواهی بگیرند. اگر بار خود را سمپاشی نکنید و مجوز نگیرید باید جریمه زیادی پرداخت کنید. علاوه بر این، هزینه قرنطینه و سمپاشی به هزینه حمل بار اضافه می‌شود.

6/ بارگیری کانتینر و فرستادن آن به گمرک

وقتی اثاثیه در کانتینر قرار داده شد، برای بازرسی و سایر موارد به گمرک ارسال می‌شود.

7/ اجرا شدن تشریفات گمرکی، بازرسی و پلمپ کانتینر

کانتینر حاوی اثاثیه در گمرک توسط سگ‌های مواد یاب بررسی می‌شود. سپس اثاثیه دوباره داخل کانتینر قرار می‌گیرند و کانتینر پلمپ می‌شود. این پلمپ تا زمان تحویل بار در مقصد باز نخواهد شد.

8/ صدور بیمه‌نامه بین‌ المللی

بیمه حمل و نقل کالا بر اساس ارزش محموله تعیین می‌شود. این بیمه ‌نامه باید در دفاتر رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود.

9/ بارنامه و سایر مدارک مورد نیاز

شرکتی که خدمات حمل بار را انجام می‌دهد این بارنامه را صادر می‌کند.

10/ هزینه حمل بار

هزینه ارسال بار از داخل کشور به ترکیه یا هر کشور خارجی دیگر به وزن و ابعاد بار، شهرهای مبدا و مقصد به همراه سایر عوامل بستگی دارد. برای برآورد دقیق هزینه ارسال بار به ترکیه، می‌توانید از یک کارشناس درخواست کنید محموله را بررسی کرده و یک برآورد قیمت ارائه کند.

11/ مدت زمان حمل بار

مدت زمان ارسال بار از ایران به ترکیه در هر روش متفاوت است. برای مثال، حمل و نقل هوایی به زمان کمتری نیاز دارد؛ ولی هزینه آن بیشتر است و محدودیت‌های خاص خود را دارد. به عنوان مثال، حمل بعضی از وسایل خاص مثل یخچال با هواپیما ممنوع است. چون این وسایل در لوله‌های خود گاز دارند. در مقابل، حمل بار به صورت زمینی بیشتر طول می‌کشد و بیشتر اوقات مقرون به صرفه‌تر است.

حمل بار به ترکیه

سخن نهایی

اگر تصمیم دارید یک محموله به ترکیه ارسال کنید، ابتدا باید وزن، ابعاد، زمان مورد نظر برای رسیدن آن به مقصد و سایر فاکتورها را بررسی کنید و بعد در مورد روش درست ارسال بار تصمیم بگیرید. در صورت نیاز، می‌توانید از افراد باتجربه یا کارشناسان ما در شهر صادرات کمک بگیرید. در حال حاضر، شرکت‌های باربری زیادی آماده ارائه خدمات هستند.

بیشتر بدانید: صادرات قیر

سوالات حمل و ارسال بار به ترکیه

خدمات باربری کارگو به چه شکلی است؟

خدمات باربری به این شکل برای بسته‌بندی و فرستادن بار به کشورهای خارجی برای اهداف تجاری و بازرگانی است. این خدمات طیف وسیعی از انواع کالاها را در بر می‌گیرد.

خدمات باربری فریت بار چگونه انجام می شود؟

بر اساس قوانین، هر مسافری می‌تواند مقدار مشخصی بار به همراه داشته باشد. در نتیجه، فریت یکی از بهترین روش‌های ارسال کالاهای غیربازرگانی به کشورهای خارجی است. هزینه این روش نسبت به پرداخت جریمه اضافه بار بسیار مقرون به صرفه‌تر است.

حمل بار به ترکیه از چه راه هایی امکان پذیر است؟

حمل بار به ترکیه از طریق هوایی
حمل بار به ترکیه از طریق زمینی
حمل بار به ترکیه از طریق دریایی

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
Warning