حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی

websepanta
date_range اسفند 12, 1399
message نظر 0
حمل و نقل دریایی با لنج باری به دبی

از زمان‌های قدیم رایج است که حجم زیادی از کالاها، با کشتی‌ها و از طریق راه‌های دریایی منتقل شوند. امروزه این شیوه همچنان پابرجا است. برای جابه‌جایی بار زیاد، از کشتی‌ها یا لنج باری کمک می‌گیرند. لنج‌ها، شبیه به کشتی‌ها هستند، اما از نظر ابعاد کوچک‌تر هستند. لنج‌های ایرانی معمولا در دریاهای خلیج فارس و عمان تردد دارند و بیشتر حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی انجام می شود.

قاچاق کالا بوسیله حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی

متاسفانه یکی از مشکلاتی که کشور ما با آن مواجه است، قاچاق کالا از کشورهای مختلف است. یکی از همین کشورها، امارات است. قاچاقچی‌های کالا برای این که عوارض ورودی کمتری بپردازند، اول کالاهای خود را وارد دبی، پایتخت امارات می‌کنند. سپس از طریق حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی و به وسیله قاچاق، کالاها وارد کشور می‌شوند.

بارگیری لنج باری از دبی

یکی از روش‌های قاچاق کالا روش ته لنجی است که در ادامه بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت. در این روش، کالاها از بنادر به صورت غیرقانونی خارج می‌شوند و به مصرف سایرین می‌رسند. این در حالی است که باربران حق ندارند آن کالا را از بندر خارج کنند. میان بنادری که از آن‌ها قاچاق صورت می‌گیرد، میزان قاچاق از دبی به ایران بیشتر است. حتی تا حدی که می‌گویند در دبی یک بندر مخصوص برای قاچاق به ایران وجود دارد.

شرکت‌های زیادی در زمینه حمل و نقل دریایی از دبی به ایران فعالیت می‌کنند. آن‌ها ابتدا کالاهای مورد نظر را در بنادر دبی تحویل می‌گیرند و بار می‌زنند. سپس مرحله حمل و نقل و جا‌به‌جایی بین دو بندر انجام می‌شود. بعد از تخلیه در بنادر ایران، بعضی از این شرکت‌ها، خدمات انبارداری و ارسال سراسری کالا به شهرستان‌ها را نیز ارائه می‌دهند.

حمل و نقل دریایی با لنج باری به دبی

حمل ته لنجی کالا

همان طور که قبلا هم اشاره کردیم، یکی از روش‌های قاچاق کالا از بنادر دبی به ایران، روش ته لنجی است. ناخدا و ملوان هر لنج می‌تواند به تعداد 6 بار در سال و تا ارزش 1500 دلار کالا وارد بندر کند. اما به این شرط که کالاها از بندر بیرون نروند و در همان جا استفاده شوند. قاچاقچی‌ها با سوء استفاده از این فرصت، به نحوی کالاها را از بندر خارج می‌کنند. خروج کالاها از بنادر می‌تواند توسط چتربازها یا باربرها انجام شود. به این روش قاچاق ته لنجی گفته می‌شود.

البته تعریف کلی و رسمی‌تر اصطلاح ته لنجی کمی متفاوت است. اما به دلیل رواج زیاد قاچاق به این شکل، بسیاری این روش را روش قاچاق می‌دانند. حمل بار با این روش یکی از مرسوم‌ترین روش‌ها در بنادر ایران است. بسیاری از مقاصد این لنج‌ها، بندرهای کشور امارات و دبی است.

ارسال کالاها به طور ته لنجی یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای افرادی است که امتیاز ملوانی دارند. با داشتن چنین سهمیه‌ای، ارسال از طریق این روش به صرفه‌تر خواهد بود.

بیشتر بدانید: صادرات سنگ عقیق خام

مسیر دریایی گناوه به دبی

گناوه یکی از شهرستان‌های استان بوشهر است. این شهر بندری، اقتصادی بر پایه ماهی‌گیری و کشاورزی دارد. البته یکی از جدیدترین راه‌های کسب درآمد مردم شهر گناوه، تبادل کالاها با بنادر حاشیه خلیج فارس به ویژه بندر دبی است.
شهرستان گناوه واقع در شمال استان بوشهر، 800 فروند شناور و لنج دارد که بدین وسیله در امر تجارت دریایی و تبادل کالاها با کشورهای حاشیه خلیج فارس مشارکت می‌کند.

حمل بار تضمینی از دبی

قبلا گفتیم که ملوانان در ایران این حق را دارند که به تعداد مشخصی در سال و تا سقف یک قیمت معین، کالا جا‌به‌جا کنند. حالا بعضی از شرکت‌های حمل و نقل راه‌اندازی شدند که این سهمیه‌ها را از ملوانان جمع‌آوری می‌کنند و تحت حمایت خود می‌گیرند. در واقع شما با ثبت سفارش به چنین شرکت‌هایی، شانس بیشتری در حمل و نقل خواهید داشت.

یکی دیگر از مزایای حمل و نقل کالا توسط شرکت‌های معتبر و دارای مجوز، بالا رفتن سرعت عمل در کار است. جا‌به‌جایی کالا‌ها از بنادر دبی به ایران با تضمین شرکت‌های مقابل قرارداد انجام می‌شوند. اگر قصد ثبت سفارش در چنین شرکت‌هایی را دارید، از سرعت انجام کار و ایمنی آن مطمئن باشید چراکه اولویت آن‌ها، امنیت و کیفیت کار است.

حمل و نقل دریایی با لنج باری به دبی

شماره تماس حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی

شما می‌توانید برای آگاهی از وضعیت لحظه‌ای از بار خود، با ملوان یا باربر در تماس باشید. این هماهنگی بر عهده خودتان است. اما اگر از طریق شرکت‌های رسمی اقدام به حمل و نقل کالاها می‌کنید، برای اطلاع از آخرین وضعیت بار، باید با پشتیبانی شرکت در تماس باشید.
همچنین اگر در سواحل یا دریا، با مشکل مواجه شدید، با شماره 1550 تماس حاصل کنید. شماره تماس اضطراری 1550، برای سوانح دریایی و مشکلات به وجود آمده برای کارکنان یا خود شناورها، به صورت 24 ساعته پاسخگو است.


وضعیت لنج باری ایرانی در دبی

متاسفانه بارها شاهد توقف بی‌مورد لنج‌های ایرانی در بنادر دبی بوده ایم. به این دلیل که دولت امارات با تصویب پروتکل‌های جدید، قصد اعمال محدودیتی‌هایی را در بنادر خود دارد. این معیارهای سختگیرانه مانع ورود لنج‌های ایرانی به بندر دبی شده است. بسیاری از لنج‌ها که در فاصله‌ای از بندر لنگر ‌انداخته‌اند با درخواست بازگشت ساحل‌داران بندر دبی روبرو شدند.

اتحادیه لنج ‌داران بوشهر

اتحادیه یک تجمع هدفمند از افرادی است که برای رفع مشکلات یک حوزه و یک شغل گرد هم آمده‌اند. برای مثال اتحادیه پارچه‌داران، برای حمایت از این حرفه فعالیت می‌کند. از وظایف اتحادیه‌ها، ورود مستقیم به آن حرفه برای رفع مشکلات است. همچنین اگر مشکل یا شکایتی از طرف آن صنف به آن‌ها گزارش شود، اتحادیه موظف است در اسرع وقت به رفع مشکلات اقدام کند. اتحادیه لنج‌داران نیز به همین منظور تشکیل شده است. رفع مشکلات کشتی‌رانی و شناورها در دریاها، توسط این اتحادیه انجام می‌شود.


قیمت حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی

با توجه به شرایط اخیر اقتصادی، دستور مقامات این طور ایجاب کرد که تمامی سایت‌ها، قیمت‌های مربوط به هر نوع وسیله نقلیه را درج نکنند و از برچسب «قیمت توافقی» استفاده کنند. همچنین نوسانات بالای قیمت‌ها به شکلی است که نمی‌توان یک میانگین از قیمت‌ها به دست آورد.
برای اطلاع از قیمت حمل و نقل دریایی با لنج باری از دبی، می‌توانید به سایت‌های مربوطه مراجعه کنید و با شرکت مورد نظر به طور مستقیم تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
Warning