مدیریت سفارشات خارجی برای صادرات

مدیریت سفارشات خارجی برای صادرات

همانطور که می بینیم، مردم برای ادامه زندگی به یک سری محصولات نیاز دارند که ممکن است در کشور آنها تولید نشود، بنابراین مجبورند کالایی را از کشور وارد کنند. در اینصورت ما هم برای امنیت اقتصادی این کالاها را صادر می کنیم. اکنون منظور ما صادرات و واردات کالا است. در فرهنگ نامه صادرات، این بدان معنی است که کالا از یک مکان به مکان دیگر اعزام می شود، چه از داخل به خارج و یا به شهرهای دیگر، اما اگر بخواهیم این تعریف را از نظر گمرک ارائه دهیم، کالا توسط گمرک کشور صادر می شود. در مقاله “مدیریت سفارشات خارجی” با مراحل و مزایای صادرات به کشورهای خارجی آشا می شوید.


تعریف صادرات کالا

صادرات به معنای انتقال کالا از یک کشور به کشور دیگر است، اما این انتقال فقط کالاها و خدماتی نیست که بتوان به کشورهای دیگر صادر کرد. البته اگر کالاها از طریق راه های قانونی و گمرکی کشور صورت بگیرد و کلیه تعرفه ها و عوارض مربوطه پرداخت شود، صادرات نامیده می شود. در غیر این صورت قاچاق و غیرقانونی می شود.

بسیاری از شرکت ها محصولات و کالاهای خود را به کشورهای مختلف جهان ارسال و صادر می کنند و هیچ محدودیتی برای برخی از محصولات و تولیدکنندگان وجود ندارد. آنها همچنین می توانند محصول خود را به دورترین مناطق ارسال کنند.

مدیریت سفارشات خارجی

سایت های بازاریابی بین المللی

سایت های بازاریابی بین المللی؛ اولین قدم یافتن مشتری خارجی برای صادرات کالا است. شما از الان باید تعیین کنید که چه محصولی را صادرات کنید و در اینجا شما باید کم کم کار کنید و در عمل وضعیت تقاضای محصول خود را برای صادرات به این کشور ببینید.

سپس حتی می توانید مشتری پیدا کرده و سفارش دهید و در اینجا اینترنت باید به شما کمک کند. سایت های بازاریابی اینترنتی، همراه با برخی روش های دیگر، از جمله راه حل های اینترنتی برای بازاریابی صادراتی است. این سایت ها که به آنها سایت های B2B نیز گفته می شود، بسترهایی هستند که شرکت های سراسر دنیا می توانند محصولات و خدمات خود را ارائه دهند و با سایر شرکت های خارجی ارتباط برقرار کنند.

به خاطر داشته باشید که تمام مخاطبان شما در اینجا هستند، نه افراد واقعی. معمولاً برای صادرکنندگان داشتن لیستی از این سایت های خارجی و ثبت نام در آنها بسیار مهم است. در زیر لیستی از سایت های محبوب بازاریابی بین المللی آورده شده است. به آنها نگاه.

  • alibaba.com
  • tradezone.com
  • zawya.com
  • ttnet.net
  • tpage.com
  • go4worldbusiness.com
  • hktdc.com
  • ec21.com
  • exportbureau.com
  • b2bfreezone.com
  • tradekey.com
  • etradeasia.com
  • globalsources.com
  • worldbid.com
  • ameinfo.com
  • toocle.com

علاوه بر سایت های فوق، ممکن است سایت های بازاریابی بین المللی دیگری نیز وجود داشته باشد. اما این ها از بهترین گزینه ها هستند. شما می توانید در این سایت ها ثبت نام کنید، محصولات و خدمات مختلف خود را ارائه دهید، در مورد خدمات و محصولات ارائه شده توسط دیگران اطلاعات کسب کنید و از همه مهمتر با دیگران ارتباط برقرار کرده و برای محصولات خود فروشگاهی در خارج از کشور تاسیس کرده و سفارشات خارجی برای صادرات دریافت کنید.

اما خوب است بدانید که روش های دیگری نیز برای صادرات محصولات شما وجود دارد. یکی از این روش ها تماس و ارتباط با شرکت های خارجی از طریق (صفحه زرد ) Yellow Pages است.

صفحه زرد چیست؟

صفحه زرد یک پایگاه داده بزرگ از شرکت ها، کارخانجات یک کشور است. معمولاً هر کشوری چنین پایگاه داده ای دارد.


ترتیب مراحل صادرات کالا به کشورهای خارجی

در اینجا برخی از مراحل و روش های صادرات کالا به کشورهای خارجی و دریافت سفارشات خارجی برای صادرات به ترتیب آورده شده است:

  1. بازاریابی بسیار حرفه ای برای محصول تولید شده
  2. صدور پیش فرم یا همان پیش فاکتور
  3. تحویل و بسته بندی محصولات تولیدی
  4. تعیین ارزش گمرکی
  5. از مقامات مربوطه مجوز بگیرید
  6. اظهار کالا به گمرک
  7. انعقاد قرارداد حمل و نقل و بیمه نامه های لازم
  8. اخذ و دریافت گواهی تأیید صحت محصول
  9. صدور فاکتور و دریافت گواهی مبدا
  10. ارسال کالا
مدیریت سفارشات خارجی برای صادرات

مزایای صادرات کالا

همانطور که در بخش قبلی ذکر شد، امروزه بسیاری از شرکت ها محصولات و خدمات خود را به کشورهای مختلف جهان صادر می کنند و این باعث می شود که روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورها بسیار خوب باشد. اگر می خواهید در مورد مزایای صادرات اطلاعات کسب کنید، در متن زیر ما را دنبال کنید:

  1. هزینه های تولید را کاهش دهید
  2. حفظ موقعیت رقابتی در بازارهای جهانی
  3. بهبود و حفظ کیفیت محصولات تولیدی
  4. توانایی ها و مهارت های کارمندان را افزایش دهید
  5. سهم بازار هدف خود را افزایش دهید
  6. افزایش سود
  7. برند خود را در سراسر جهان معرفی کنید
  8. واردات ارز در چرخه اقتصادی کشور
  9. با بهترین مارک های خارجی رقابت کنید

تهیه و بسته بندی سفارشات خارجی برای صادرات

پس از شناسایی بازار مقصد و صدور فاکتور مقدماتی، زمان خرید و بسته بندی کالاهای صادراتی فرا رسیده است، بسته بندی یکی از مهمترین قسمت های صادرات است، مواد غذایی و محصولات کشاورزی باید دارای بسته بندی استاندارد باشند ؛ به عنوان مثال، بحثی در مورد چگونگی صادرات میوه صادراتی وجود دارد که میوه بسته بندی برای صادرات نامیده می شود، که باید طبق قوانین صادرات میوه انجام شود.

به عنوان مثال، یک بسته کیوی صادراتی باید در یک سبد و یک جعبه مقوایی پشت سر هم باشد که شانه آن بین 3 تا 4 کیلوگرم باشد، اگر می خواهید کیوی را به صورت عمده صادر کنید، وزن آن باید تا 10 کیلوگرم باشد. اگر سبد یا جعبه مقوایی بدون شانه باشد، وزن آن باید تا 2 کیلوگرم باشد. یا در بسته گیلاس صادراتی یا سایر مغزهای تازه، از نیم کیلوگرم تا 6 کیلوگرم.

مراحل صادرات میوه صادراتی با صادرات کالاهای دیگر تفاوت زیادی ندارد و فقط از نظر جزئیات متفاوت است. اگر در زمینه صادرات تجربه کافی ندارید، شرکت های مشاور صادرات می توانند گزینه خوبی برای راهنمایی شما باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه “بسته بندی گمرکی” مراجعه نمایید.

دولت ها چنین مقرراتی را برای اهداف زیر اجبار می كنند:

خلاصه که شما میتوانید به راحتی سفارشات خارجی و صادرات خود را مدیریت کنید و خود را در جریان تجارت بیاندازید.


سوالات متداول مدیریت سفارشات خارجی برای صادرات

منظور از صادرات کالا چیست؟

صادرات به معنای انتقال کالا از یک کشور به کشور دیگر است، اما این انتقال فقط کالاها و خدماتی نیست که بتوان به کشورهای دیگر صادر کرد.

صفحه زرد چیست؟

صفحه زرد یک پایگاه داده بزرگ از شرکت ها، کارخانجات یک کشور است. معمولاً هر کشوری چنین پایگاه داده ای دارد. یکی از این روش های صادرات محصولات، تماس و ارتباط با شرکت های خارجی از طریق (صفحه زرد ) Yellow Pages است.

مزایای صادرات کالا به کشورهای خارجی چیست؟

هزینه های تولید را کاهش دهید
حفظ موقعیت رقابتی در بازارهای جهانی
بهبود و حفظ کیفیت محصولات تولیدی
توانایی ها و مهارت های کارمندان را افزایش دهید
سهم بازار هدف خود را افزایش دهید
افزایش سود
برند خود را در سراسر جهان معرفی کنید
واردات ارز در چرخه اقتصادی کشور
با بهترین مارک های خارجی رقابت کنید