هر آن چیزی که لازم است درباره مشاوره صادرات بدانید!

هر آن چیزی که لازم است درباره مشاوره صادرات بدانید!

در هر کشوری امور مربوط به تجارت در سرنوشت اقتصادی آن کشور بسیار مهم و تعیین کننده است. اگر آشنایی مختصری با تجارت داشته باشید، حتما می دانید که بخش صادرات مسئله ساده ای نیست و نیاز به مهارت کافی دارد اما طبیعتا همه افراد این توانایی را ندارند پس راه حل مشکل چیست؟ مشاوره صادرات

در زمینه صادرات، واردات و تجارت هستند کسانی که دارای دانش و تجربه کافی بوده و می توانند شما را در جهت انجام هر چه بهتر آن سوق دهند. مشاورین صادرات توانا به تمامی فوت و فن تجارت آگاه هستند و می توانند با به کارگیری این فرایند ها، راه و روش درست صادرات را به شما آموزش دهند تا بهتر بتوانید تصمیم گیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا خدماتی که مشاور صادرات به شما ارائه می دهد را بررسی کنیم.

مشاوره صادرات

خدمات ارائه شده توسط مشاورین صادرات

همانطور که گفتیم چرخ اقتصاد کشور با تجارت می چرخد و همین موضوع خود گواهی بر اهمیت صادرات خواهد بود. معمولا کالاهای تولیدی در ایران به راحتی قابلیت صادرات به کشورهای اطراف از جمله صادرات به افغانستان و عراق را دارد و از این طریق، بازار درآمدی تاجران رونق کافی پیدا کرده است. مسائل مختلفی در زمینه صادرات وجود دارد که احتمالا در پیشبرد آن ها دچار چالش می شوید؛ برای این منظور می توانید از خدماتی که مشاور صادرات به شما ارائه می دهد کمک بگیرید. این خدمات عبارتند از:


هم مشاوره بگیرید وهم خدمات دریافت کنید!

شرکت های تجاری زیادی در سطح کشور در حال فعالیت هستند که برخی از آنها هم به تازگی کار خود را شروع کرده اند. این شرکت ها برای انجام کارهای صادراتی خود به کمک مشاور نیاز دارند که اقدامات مربوطه به صادرات با دقت و سرعت بالا انجام گیرد. شرکت های مشاوره با بهره گیری از بهترین و کاربلدترین مشاورین حوزه صادرات، مشاوره های لازم را در اختیار شما قرار می دهند.

خدمات مشاوره ای تنها به آموزش و راهنمایی ختم نمی شود بلکه علاوه بر ارائه این مشاوره ها، یک سری خدمات اجرایی نیزدر اختیار مشتری قرار می گیرد. معمولا به دلیل مشغله های کاری، شرکت های تجاری بیشتر تمایل دارند که امور صادرات خود را به شرکت های مشاوره ای بسپارند تا هم در زمان صرفه جویی شود وهم اینکه دقت کار در سطح بالایی قرار بگیرد.


از رقبا پیشی بگیرید!

در شلوغی و همهمه میان کسب و کارهای مختلف، برندی موفق خواهد شد که اطلاعات به روز تری داشته باشد تا بیشتر و بهتر در مقابل مشتری به چشم بیاید. بهره گیری از همان اطلاعات قدیمی گاهی شما را در مواجهه با چالش ها تنها می گذارد؛ بنابراین اگر از تیم مشاوره ای حرفه ای در کنار خود بهره ببرید، قطعا بهتر می توانید خود را به دنیای صادرات معرفی کنید و این یعنی موفقیت!

شناخت بازار هدف تجارت، کمک به انتخاب بهترین و آسان ترین روش، به روز رسانی اطلاعات مربوط به قوانین وضع شده، بازاریابی و … از خدماتی هستند که مشاور صادرات در اختیار شرکت متقاضی قرار می دهد.


مشاوره صادرات چه سودی دارد؟

مشاوره صادرات

در جلسات مشاوره صادرات چه مطالبی عنوان می شود؟

ارتباط مشتری با مشاور صادرتی می تواند به دو صورت حضوری و آنلاین انجام بگیرد و اگر کار مشاوره شما بر عهده یک مشاور خبره باشد، هر دو روش ذکر شده به اندازه خود می تواند بازدهی داشته باشد. کارهایی را که باید انجام دهید، کار هایی که نباید انجام دهید، مراحل مختلف صادرات، چالش هایی که ممکن است رخ دهد، وضعیت فعلی کالا در بازار هدف، انتخاب روش مناسب و … همگی عناوینی هستند که در جلسات مشاوره صادرت بیان می گردد.


مشاوره در جهت انتخاب بازار هدف

برای صادرات کالاهای ایرانی، مقاصد مختلفی وجود دارد؛ از جمله این مقاصد می توان به کشور های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، تاجیکستان، صادرات به روسیه، قرقیزستان، مولداوی، ترکمنستان، عراق، افغانستان، ترکیه، عمان و … اشاره کرد. بررسی وضعیت اقتصادی و سیاسی هر کشور می تواند در نهایت منجر به انتخاب شرایط مناسب صادرات شود.

بررسی و آنالیز تمامی جوانب بازار هدف در خارج از کشور شاید خارج از فرصت مدیریت تجارت باشد اما این کار را می توان به مشاور خبره واگذار کرد. مشاور صادرات با بررسی وضعیت فعلی حاکم بر بازار کشورهای مقصد، می تواند مناسب ترین کالای صادراتی را انتخاب و آن را در فرصت مناسب صادر نماید. در ادامه مشاوره صادرات به عراق را به عنوان نمونه ای از مقاصد هدف بررسی خواهیم کرد.

مشاوره صادرات به آذربایجان

یکی از بازارهای هدف برای صادرات و واردات در کشور ما، کشور آذربایجان است. صادرات در این کشور نسبت به گذشته پیشرفت زیادی داشته و بسیاری از مشکلات موجود در این زمینه برطرف شده است. تبادل محصولات کشاورزی، کالاهای صنعتی و نیز مواد معدنی صادراتی از جمله منگنز صادراتی از نقاط مثبت تجارت آذربایجان به حساب می آید.

صادرات به ارمنستان

کشور ارمنستان با دارا بودن شرایط اقتصادی مناسب در سال های اخیر به یکی از بازار های هدف در ایران تبدیل شده است. با توجه به جمعیت کم این کشور و نیز تمرکز جمعیت بر سن 25 سال به بالا، صادرات برخی از کالاهای مربوط به این سن و سال بسیار سود آور و نیز ارزشمند خواهد بود.

مشاوره صادرات به ازبکستان و بلاروس

ازبکستان به عنوان یکی از بزرگترین معادن ذخیره طلا امروزه به یکی از کشورهایی که دارای شرایط اقتصادی مناسب هستند تبدیل شده است. روابط اقتصادی ایران با ازبکستان بر خلاف گذشته رونق زیادی داشته و در حال رشد و پیشرفت می باشد. بلاروس از دیگرهای کشورهای دارای روابط همه جانبه با ایران بوده که هر چند جزء همسایگان ایران به حساب نمی آید اما در 25 سال اخیر از لحاظ صادرات به بلاروس و همکاری با ایران گسترش چشم گیری داشته است.

صادرات به روسیه

روسیه به عنوان یک کشور ابر قدرت شرقی دارای روابطی اقتصادی محکمی با ایران است. صادرات محصولاتی مانند میوه صادراتی و نیز محصولات کشوری بین دو کشور ایران و روسیه رونق بالایی دارد.

صادرات به تاجیکستان و ترکنستان

در گذشته صادرات به ترکمنستان در شرایط خوبی اما امروزه این آمار رو به نزول است. دلیل این امر نیز این است ک صادرات به تاجیکستان به صورتمستقیم انجام نمی گیرد بلکه از طریق کشور واسطه ترکمنستان صورت می گیرد. با توجه به اینکه در روابط میان این دو کشور مشکلاتی به وجود آمده، صادرات به تاجیکستان نیز به مشکل برخورد کرده است.

مشاوره صادرات به قرقیزستان

با توجه به اینکه کشور قرقیزستان از لحاظ فرهنگی بسیار مشابه با کشور ایران است، روابط تجاری با این کشور می تواند از لحاظ اقتصادی بسیار به سود ما باشد. این کشور دارای مرز آبی نیست از این رو بیشتر صادرات از طریق راه های زمینی صورت می گیرد.

صادرات به مولداوی

همانطور که می دانید کشور مولداوی یکی از کشورهای حاشیه دریای سیاه است و به همین دلیل است که صنعت کشاورزی در این کشور بسیار پر رونق بوده به طوریکه که اقتصاد کشور را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. لازم به ذکر است که کشور مولداوی از لحاظ سیاسی تا حدودی بی ثبات بوده و این مسئله گاهی اثرات منفی بر اقتصاد کشور دارد.

صادرات به ترکیه

کشور ترکیه به علت مرز مشترکی که با ایران دارد همواره یکی از هدف های تجاری ایران بوده است. این کشور بدون بهره گیری از درآمد نفتی توانسته رقابت خود را در بین کشورهای پردرآمد دنیا حفظ کند.

صادرات به ترکیه

صادرات به عمان

عمان یکی از کشورهای همسایه جنوبی ایران بوده که به دلیل دسترسی به راه های آبی و نیز روابط مناسب خود با دیگر کشورها به یکی از کشورهای با پتانسیل اقتصادی بالا تبدیل شده است. ایران در زمینه صادرات و واردات کالاهایی مانند صنایع دستی، عسل، سنگ از جمله سنگ اسلب صادراتی و … با عمان در همکاری است.

مشاوره صادرات به عراق

کشور عراق یکی از بهترین و سودآور ترین بازار های هدف برای صادر کننده های ایرانی است. مشاوری که در کنار شما فعالیت می کند با آنالیز بازار این کشور، کالای اساسی و مورد نیاز آن ها را تشخیص می دهد و سپس اطلاعات خود در زمینه قوانین ومقررات حاکم بر روابط دو کشور را به روز می کند. در نهایت با گردهم آوری تمامی این اطلاعات به نتیجه مشخصی رسیده و آن را در اختیار مشتری قرار می دهد.


نتیجه

صادرات کالا به کشورهای خارجی یکی از پایه های اقتصاد کشور است که باید با دقت و اطلاعات کافی انجام بگیرد. حضور یک مشاور صادراتی خوب در کنار شما می تواند تمامی چون و چرای کار را در اختیارتان بگذارد.