مشاوره امور بیمه ی اجناس صادراتی

مشاوره امور بیمه ی اجناس صادراتی

بسیاری از افراد در حوزه تجارت و بازرگانی فعالیت می کنند و از قوانین بیمه ی اجناس صادراتی مطلع هستند اما کم نیستند افرادی که قصد دارند کالای تولیدی خود را صادر کنند اما اطلاعات درستی درباره قوانین صادرات و بیمه ی اجناس صادراتی ندارند. بنابراین در مسیر کاری خود دچار مشکلات عدیده ای می شوند. بیمه یکی از مهمترین اقداماتی است که جهت صادرات و واردات باید به آن توجه کنید داشتن یک مشاوره صادرات خبره و حرفه ای می تواند به شما در هر حوزه ای که فعالیت می کنید کمک کند تا در تمامی مراحل کاری خود موفق عمل کنید.


مشاوره بیمه در زمینه صادرات

بسیاری از کالاهای تولیدی داخل کشور پتانسیل صادرات به کشورهای دیگر را دارند. بازارهای خوبی برای کالاهای ایرانی در کشورهای همسایه مانند عراق، ترکیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و غیره وجود دارد که می تواند به اقتصاد کشور و درآمدزایی کمک شایانی نماید. به همین جهت بهتر است افرادی که در حیطه صادرات فعالیت می کنند، با مشاوران امور صادرات کاربلد و خبره مشورت کرده و از تمامی مراحل صادرات آگاه شوند تا با کمترین هزینه بهترین نتیجه را بگیرند.

یکی از اقداماتی که باید در صادرات کالا مورد توجه تجار و بازرگانان قرار گیرد، بیمه اجناس صادراتی است. در صورت استفاده از بیمه نامه معتبر خیال خود را از هر جهت آسوده می کنید و در صورت بروز خسارات احتمالی در حین پروسه صادرات اعم از گمشدن بار، سرقت بار، خسارات حمل بار و غیره نگران نیستید. چرا که بیمه خسارات وارده را فورا پرداخت می کند.

بیشتر بدانید: صادرات به ارمنستان

خدمات شرکت‌های مشاوره بیمه ی اجناس صادراتی

کلیه صادرکنندگان کالا و اجناس به بیمه نامه صادراتی نیاز دارند. بیمه های حمل و نقل صادراتی کالاهایی را شامل می شوند که مبدا آنها ایران و مقصد، یک کشور خارجی باشد. این بیمه ها بر اساس مبدأ و مقصد متمایز می‌شوند. شرکت های مشاوره امور بیمه به بازرگانان و صادرکنندگان کمک می کنند تا براساس کالای صادراتی خود بهترین بیمه نامه را انتخاب و دریافت کنند.

بیمه ی اجناس صادراتی

بیمه باربری صادراتی

با توجه به گستردگی و تنوع خساراتی که در حین حمل بار و صادرات آنها ممکن است اتفاق بیفتد و همچنین به جهت تعیین میزان تعهدات شرکت های بیمه، موسسه لویدز لندن کلوزهایی را با عنوان “مجموعه شرایط بیمه گران کالا” طراحی کرده است که در بازارهای جهانی بیمه شناخته شده و استاندارد است. این مجموعه در ایران توسط شورای عالی بیمه در آیین نامه شماره 79 ترجمه شده و به عنوان تنها مرجع رسمی به کار گرفته می شود. تمامی بیمه نامه های صادراتی در کشور بر اساس شرایط این مجموعه صادر می شوند. در ادامه به تفصیل با شرایط بیمه نامه صادراتی آشنا می شوید.


محاسبه نرخ حق ‌بيمه در بيمه‌‌نامه‌ها

نرخ حق‌ بيمه دربيمه‏‌‌نامه‌های اجناس صادراتی به ‏عوامل مختلفي همچون کلوز و انواع پوشش بیمه نامه، نوع و خصوصیات کالا، شرایط حمل، نوع وسیله حمل کالا و مرز خروجی بستگی دارد و با توجه به کلیه شرایط محاسبه می گردد. برای آشنایی بیشتر با نحوه محاسبه نرخ بیمه بهتر است با مشاوره امور بیمه ی اجناس صادراتی تماس بگیرید و از بروز خسارات بیشتر جلوگیری کنید.

پوشش کلوز A

اگر قصد خرید کاملترین بیمه حمل و نقل را برای صادرات کالاهای حساس و آسیب پذیر دارید، این نوع بیمه به شما توصیه می شود. استفاده از بیمه نامه پوشش کلوز A خسارات ناشی از کلیه خطرات به جز موارد استثنا شده پرداخت می شود. موارد استثنا (مواردی که از شمول تعهدات بیمه خارج می باشند) شامل موضوعات زیر می شود:

پوشش کلوز B

در این نوع بیمه ی اجناس صادراتی، بیمه ‌گر متعهد می شود کلیه مواردی که در کلوز C تحت پوشش می‌باشد بانضمام خسارات ناشی از مواردی که در ذیل آمده است را جبران نماید:‌

همچنین در بیمه کالا کلوز B علاوه بر موارد ذکر شده در این بیمه نامه خسارات عدم تحویل، دزدی، ‌دله دزدی، سائیدگی، زنگ زدگی، خراشیدگی، لب پریدگی، کج شدن، ضربه دیدگی، نشت، شکست و خسارت ناشی از چنگک، ریزش و کسری نیز پرداخت می‌شود.

محاسبه نرخ حق ‌بيمه در بيمه‌‌نامه‌ها

پوشش کلوز C

پوشش کلوزC در دونوع می باشد.

کلوز C با‌عدم تحویل: اگر کالای بیمه شده بنا به دلایل نامعلوم به دست گیرنده نرسد، بیمه‌ گزار می‌تواند به ازای پرداخت درصد در نظر گرفته شده ادعای خسارت کند.

کلوز C بدون عدم‌ تحویل: اگر کالای بیمه شده به دست گیرنده نرسد، بیمه تعهدی نسبت به پرداخت خسارت ندارد. این بیمه نامه مشمول موارد زیر می باشد:

بیشتر بدانید: صادرات به ازبکستان

دریافت خسارت براساس تعهدات بیمه ی اجناس صادراتی

پس از اعلام خسارت از سوی بیمه گذار، کارشناسان خسارت بیمه در کوتاه ترین زمان نسبت به مفاد بیمه نامه و علت حادثه اقدامات بعدی را انجام می دهند. این اقدامات شامل بازدید از محموله، محاسبه خسارت و درخواست مدارک می شود. اگر کارشناسان تایید کنند که خسارات وارده غیرقابل پرداخت است، موضوع کتباً و با ذکر دلایل اعلام شده و پرونده مختومه می گردد. به همین دلیل توصیه می شود با مشاوره امور بیمه ی اجناس صادراتی در تماس باشید و از راهکارهای این افراد در امور بیمه کمک بگیرید.